Makten i dina kläder

(For English, keep scrolling)

Jason Campbell är en man med en tydlig nisch men som samtidigt ständigt förnyar sig. Hans liv som serie-entreprenör har alltid präglats av mode men på senare år även av teknik. Jason är en minst sagt färgstark karaktär som började sin bana som modellagent 1994. Därefter startade han sin egen byrå i NYC och började göra sig ett namn i modevärlden. Han upptäckte tidigt kraften i internet, vilket ledde honom till att grunda Netsetgoods, Flavorpill och därefter JCReport som han grundade 2002 och driver än idag från LA.

Jason Campbell with business partner Willie Mack

Idag kallar han sig ”wardrobe therapist” och arbetar för kändisar och förmögna personer som personlig modekonsult. Det handlar helt enkelt om att hitta rätt look inför galapremiärer, resor och kändisfester. Med många strängar på sin lyra tar Jason nu detta arbete till den digitala tidsåldern med mjukvaran ClosetHQ som låter honom digitalisera sina klienters garderober och därmed hjälpa dem med styling och packningsråd även på distans. Som om detta inte vore nog har han även nyligen lanserat smyckesvarumärket Igneri. Jason brinner för att förbättra stilmedvetenhet globalt och hoppas kunna få fler människor att förstå styrkan i kläder - ”The way you present yourself is such a powerful tool. You are getting analyzed and the way you dress always tells something to the people around you.” Han vill helt enkelt demokratisera stilmedvetenheten och hjälpa människor till att våga visa sin personlighet fullt ut i sina modeval.

Jason inspirerar verkligen genom sättet han utifrån sin modeexpertis ständigt lyckas hitta nya affärsmöjligheter och innovativa idéer. Han visar hur man kan bygga flera olika affärsmodeller på en och samma kompetens och utifrån denna kompetens ständigt förnyas.

-

LA-based Jason Campbell is a successful wardrobe therapist for the rich and the famous, and a man who proves that one niche competence can be turned into multiple business ideas and constantly be renewed.

He started is career is a model agent in 1994, and has since moved on to found Netsetgoods, Flavorpill, JCReportIgneri jewelry, and most recently ClosetHQ which allows him to digitize his clients’ wardrobes for online fashion consultancy. With fashion as the basis, tech has truly been a key ingredient in his career and being tech savvy enough to constantly jump on new opportunities has led him to great success. 

It is inspiring to see how Jason manages to constantly innovate within his field and how he is driven by a clear passion to improve style globally. He is right to point out that the way you present yourself is a powerful tool. You are getting analyzed and the way you dress always tells something to the people around you. Fear and insecurity can often stand in the way of that, and Jason strives to have more people to dare to brake out of their shells and let their clothes fully show their personality. The combination of passion and curiosity for innovation is something all entrepreneurs should aim to have.

You are getting analyzed and the way you dress always tells something to the people around you. You always make a choice.

Kommentarer inaktiverade.

Besökarnas kommentarer

I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg. Läs mer i vår policy om kommentarer!
Entreprenör24 ansvarar inte för innehållet i kommentarerna.

Läs mer
 
Små vinster kan bli stora pengar

|For English, keep scrolling] Efter tio år i finansindustrin..

 
Lansera företaget du själv vill köpa av

(For English, keep scrolling) Palmer West är en man i min sm..

 
Makten i dina kläder

(For English, keep scrolling) Jason Campbell är en man med e..

 
Kontoret som skapar kulturen (post #2)

(For English, keep scrolling) Efter att ha besökt The Hub Pr..

 
Stor data och vikten av att våga

(For English, keep scrolling) Roman Stanek är serie-entrepre..

 
När hype hindrar entreprenörskap

(For English, keep scrolling) Vit Horky möter mig vid TechSq..

 
Kontoret som skapar kulturen

(For English, keep scrolling) Zdenek Rudolsky välkomnar mig ..

 
Att sätta priser som nytt företag

(For English, keep scrolling) Efter tre år på Sun Microsyste..

 
Reklamar-startups på framfart?

(For English, keep scrolling) Jag tog en drink med Vojta Bed..

 
Ingen entreprenör utan kriser

(For English, keep scrolling) Idag lämnade jag Prags stadskä..